Nieuwsbrief 

November 2017

SmartLight ontwikkelt concepten om winkels zoals juweliers, fashion, electronica een luxe uitstraling te geven. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het creëren van emotionele of functionele waarde. Met lichtbakken en een visual die de branding van de winkel goed uit laat komen, kunnen winkeliers hun winkel een uplift geven dat weer bijdraagt tot meer omzet. Daarnaast besparen ze op hun energiekosten, door met LED verlichting te werken.

 

In het kort

Licht en akoestiek

In open kantoortuinen is het vaak slecht gesteld met de akoestiek. In een goede werkomgeving is de controle over het geluid en de hoeveelheid aan licht essentieel voor een optimale prestatie van kantoor medewerkers. In dit kantoor heeft men daarom gekozen voor akoestische panelen die geïntegreerd zijn in lichtlijnen boven de vergaderplekken. Zo is geluidsoverlast minimaal voor de andere kantoor medewerkers. Het licht voldoet aan het gewenste luxniveau en de geluiden worden geabsorbeerd door de akoestische functie in de zijkant van het pendel armatuur. Het is ook mogelijk om op de zijkant van de lichtlijnen een print te bedrukken. In dit geval is gekozen voor een witte zijkant.

Stadsfeestzaal Antwerpen

SmartLight produceert cirkels met LED lichtbronnen in diverse diameters. In de stadsfeestzaal in Antwerpen zijn enorme kroonluchters geïnstalleerd om de architectuur van het gebouw en het middenterrein meer aandacht te geven. Lichtcirkels kunnen in aluminium of RVS uitgevoerd worden in diverse afmetingen. Wij produceren op maat.

 

Wij verwerken LED op maat voor uw interieur

 

 

Leave a Reply