Nieuwsbrief

Juni 2017

SmartLight produceert kwalitatieve LED lijnverlichting voor parkeergarages, kantoren en winkels volgens de wensen van de klant. LEDs en voedingen worden waterdicht gemaakt door middel van speciale hars. Naast rechte lijnen zijn ook bochten mogelijk. De video hierboven laat een deel van dit proces zien.

In samenwerking met met VPT Versteeg produceren en installeren we verlichting voor kunstzinnige en complexe paneelvormen in staal of aluminium. Voor de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden leverde VPT Versteeg de akoestische wand ‘Science Please, Silence Please’.

In het bevestigingssysteem is LED-verlichting van SmartLight geïntegreerd. De wand heeft zowel een akoestische functie als een verlichtingsfunctie.

In het kort

We werken aan de laatste fase voor een kinetisch lichtobject voor lichtkunstenaar Herman Kuijer. Dit driedimensionale lichtkunstwerk bestaat uit 115 knooppunten in een grid van 5 bij 23 stuks. Er zitten 404 ledmodules in. Ieder buisje kan van kleur veranderen. Het kunstwerk blijft 24 uur per dag continu veranderen van vorm. Door een speciaal geschreven algoritme wordt een willekeurige beweging gerealiseerd die 24 uur per dag geleidelijk van vorm en hoogte verandert.

InWork is een succesvolle recruitment organisatie voor hooggekwalificeerd IT en engineering specialisten. In 10 jaar tijd is het bestand van INWORK gegroeid tot meer dan 1000 IT en engineering professionals. Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken ongeveer 100 mensen. SmartLight kreeg de verantwoordelijkheid voor het totale verlichtingsontwerp van dit ultra-moderne kantoorpand. InWork zocht naar een dynamische buitenverlichtings- oplossing om het technologische imago van het bedrijf te benadrukken. Daarnaast moest de lichtoplossing eenvoudig te bedienen zijn.

SmartBend is een mooi strak design pendel armatuur in RVS of aluminium. Een echte blikvanger in uw entreehal of interieur. In RVS kan SmartBend ook buiten geplaatst worden. In de ring zitten LED modules met een hoge lichtintensiteit van 174 lm/w, die worden afgedekt met een matte diffuser voor een gelijkmatige lichtverdeling. Beschikbare kleurtemperaturen: 2700K, 3000K, 4000K, 5000K, 6500K. We leveren SmartBend in buisdiameter 48mm en ring diameters 1.20m, 1.30m, 1.50m en 1.60m. Meer informatie: info@smartlight.nl

Leave a Reply